Hodnocení celkem
3.52 / 5
Doporučuje
88%
164 z 186 uživatelů
Filip 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Překvapilo mě, jak dobré peru bylo, kyselost byla pěkná
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 369
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně voní
Acidita příjemná
Sladkost výrazná
Kafe je sice dobrý, mám raději sladký, ale trochu mi tam chybí nějaké výraznější chutě
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming do 40s, hotovo 1:55
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fajn ovocno-sladká chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Voňavka
Plná chuť
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně ovocná
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná sladká chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jemný karamel
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vôňa a výrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Caramel
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Voňavá a výrazná káva, kterou jsme si udělali na procházce v aeropressu go. Silná chuť.
Recept
Metoda přípravy: aeropress go
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan Struminský 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Victoria 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutnalo po jahodách v čokoládě
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Adam Payer 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
nakyslá po fermentaci
Recept
Metoda přípravy: chemex
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutila mi asi najviac