Misael Sauceda Olivera a jeho bratři zdědili půdu po svém otci. Misael koupil pozemky od svých bratrů. Jeho káva se opakovaně umístila v mezinárodním výběru Cup of Excellence. S penězi , které získal díky těmto úspěchům, se mu podařilo výrazně zlepšit svou první farmu - La Divina Providencia - a koupit novou farmu,Santa Maria de Guadalupe.
Misael pěstuje na svých farmách odrody Caturra, Catuai, Maragogype a Maracaturra. Kávovníky rostou ve stínu místních stromů. Jeho farma leží v nadmořské výšce kolem 1400 m.n.m. v regionu Dipilto. Průměrná roční teplota v této výšce se pohybuje mezi 18 a 26 ° C. Prostředí je ideální pro pěstování delikátní a jemné kávy s květinovýma tóny, vyšší sladkosti a bohatým tělem. Označení SHG (strictly high grown) dokládá, že kávovníky jsou pěstovány ve velmi vysokých nadmořských výškách, kde třešně dozrávají pomaleji, jsou tvrdší, resp. hustější. EP (European Preparation) označuje standard pro třídění zeleného zrna před vývozem.