Ochutnejte ovocnou kávičku, která se zúčastnila soutěže Barista roku 2023! Šťavnaté espresso, které přetéká ovocnými chutěmi. Mezi ně patří sladké mango, ananas, čerstvá yuzu limonáda a lesní ovoce.
Na začátku byl opuštěný statek, který Enrique koupil a začal renovovat. Následně vysazoval odrůdy, o kterých již věděl, že jsou velmi kvalitní a že se při správné péči stanou tolerantními a odolnými vůči rzi. Díky experimentálním procesům, kterými kávu na farmě zpracovávají, vznikají v kávách citrusové a květinové tóny. Experimenty rozvíjí nové chutě, ale bez ztráty prvotních a základních chutí, zásadní je pro Enriquea především čistota v dochuti.
Způsob zpracování hydronatural natural je takový signature styl zpracování Enriqua. Je to několikadenní proces, kdy se káva několik hodin karbonicky maceruje v celé třešni a potom se i v celé třešni postupně a dlouhou dobu suší. Káva má potom velmi komplexní a čisté chutě tropického ovoce s dochutí lesního ovoce a současně krémové tělo.