Je až neuvěřitelné, že je tato káva naturálka. Kaštanové tělo doplňují svěží a sladké tóny jahod, to vše je doplněno jemným fialkovým aroma. Budete se cítit jako v rozkvetlé zahradě, která působí na všechny vaše smysly.
Za těmito zrnky stojí Johnny Alvarado Abarca, který vlastní Finca La Palmita. V roce 2015 založila rodina Alvarado Fonseca mikromlýn Corazon de Jesus, kde svou kávu zpracovávají. Od svého otevření se Johnnyho kávy několikrát umístily v prestižní soutěži Cup of Excellence. Kávu zde zpracovávají různými metodami včetně medové a anaerobní.
Klimatické podmínky v Kostarice jsou jedním z klíčových parametrů, které stojí za vysoce kvalitní produkcí kávy. Díky neúnavným inovacím, obrovskému množství odrůd kávy, rozsáhlým technickým znalostem a pozornosti věnované produkci kávy je Kostarika jednou z nejvyspělejších zemí Střední Ameriky v pěstování kávy. Kostarika se také stala světovým lídrem v oblasti udržitelnosti produkce kávy. 90% z 50 tisíc pěstitelů jsou drobní zemědělci, kteří spolupracují s mikromlýny. Díky tomuto přístupu může být káva zpracována s ohledem na její specifikace tak, aby byla zachovaná kvalita jedné šarže.
Zralé třešně jsou sbírány ručně, suší se na vyvýšených lůžkách a jsou často obraceny, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Samotné sušení trvá 10 až 20 dní. Po usušení třešně odpočívají ještě přibližně dva měsíce, než je z nich odstraněna slupka a jsou připraveny na vývoz.
- Nadmořská výška: 1 300 m n. m.