Hodnocení celkem
3.99 / 5
Doporučuje
94%
233 z 248 uživatelů
Lucie 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Cokoladova chuť
Už jsem pila i lepší kafe ale! Je to jen o mych preferencích chuti. Věřím, ze spoustě lidi by chutnala víc.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): wilfa, filter
Proces:
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Cokoladka na jednotku
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann "A Better 1 Cup V60 Technique"
Honza R. 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: cleverdripper
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffman 2 min
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
ovocná s lehce čokoládovým závěrem
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Martin Kanis 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna kava s vyvazenou chutou, stredne kysla
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Stredne mletie
Proces: James Hoffmann
Martin B Zobrazit originál 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hladký
Dorota 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Nič
Všetko
Recept
Metoda přípravy: filter
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5
Proces: filtrace
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobrá
Hanka 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná, lehce kakaová
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Vyvážená, tělnatější.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytk
David M 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikajici, intenzivni chut
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michal 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Silná, plné tělo
Čokoládová, lesní ovoce
Dobře pitelná, vyvážená
Zpočátku nevýrazná, ale s každým dalším douškem lepší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21,3
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 17 kliků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Gabriela 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Úžasná vůně malin a cheesecaku
Lahodná chuť
Jedna z nej kávy z adventního kalendáře
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná/uzená chuť
Když je chladněji hezčí tělo
Silný (tmavě pražený)
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Ebringer 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží ovocná chuť
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 15
Voda (g): 130
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: