Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
6 z 6 uživatelů
Yan Gee ověřený zákazník 4. Leden
Doporučuje produkt
250g
Nadeem Haddadeen ověřený zákazník Zobrazit originál 1. Leden
Doporučuje produkt
250g
všechno je perfektní
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: vařící voda
Bruska (nastavení): Corsa
Proces: tetsu kasuya
Tomáš Koutný ověřený zákazník 24. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Pokud tam očekáváte ty banány v hořké čokoládě, funguje to perfektně
Někomu může chutnat jako siláž :)
Recept
Metoda přípravy: podle videa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenka ověřený zákazník 24. Září
Doporučuje produkt
250g
Banánky v hořké čokoládě - to se jinak nedá popsat!
Opravdu vynikající káva, která voní po banánu a čokoládě a i tak chutná. A když trochu vychladne, vystoupí v ní v pozadí i taková zvláštní sladkost maracuji.
Radost ji pít.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 22clics
Proces: Hoffmann method
Pavol 3. Září
Doporučuje produkt
250g
Krásne sladká (tropické ovocie, čokoláda, jemne banán)
Rozvoňala celú kuchyňu
Jedna z najlepších akú som zatiaľ mal
Trochu tmavsie pražená než by som čakal na filter ale z dobrých dôvodov, chuťová bomba
Pekné balenie
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 192
Teplota vody: 93-94
Mlýnek (nastavení): wilfa svart 1 klik jemnejšie než R v nápise FILTER
Proces: blooming 32 g vody 35s ... potom 110g vody do 1:00 ... potom zvysok vody do 192g ... celkovo okolo 2:00 az 2:10
Martin 20. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová káva s banánovými podtony. Radost pít :-)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: