Hodnocení celkem
4.1 / 5
Doporučuje
98%
175 z 178 uživatelů
Filip 2. Leden
Doporučuje produkt
250g
Příjemná ovocnost i sladkost
Mohla by být výraznější
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutnala, příjemná ovocná chuť
Acidita i sladkost v rovnováze
Trochu slabší tělo
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming po 40s, hotovo v 1:50
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná chuť
Příjemná jemná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Milé pomerančové tóny
Voňavka
Tu limetku jsem nenašel
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Většinou v kávě nerozeznávám konkrétní chutě, hodnotím spíš na škále výrazná versus nevýrazná a tahle je rozhodně výrazná :)
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Rumová vůně
Honza 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plná chuť
Krásně ovocná
Výrazná citrusová vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
kyselinka, mandarinky
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 22
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Very nice coffee
Pleasant
Oranges
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Luka Zobrazit originál 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělý
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 385
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: