Výběrová káva Kolumbie ENCISO z dánské pražírny The Coffee Collective je charakteristická tóny bobulového ovoce, vanilky a nektarinky.
Pěstování kávy je v rodině Encisco mezigenerační tradicí, která se v současnosti rozrostla a mají tak celkem tři farmy. Farmy Lusitania, La Isla a Villa Sofia jsou kromě kvalitě produkce zvláštní i tím, že každou z nich vede jiný člen rodiny. Díky tomu se stává, že se na Cup of Excellence sejde soutěžit prakticky celý rodinný kruh. Wilson Rodriguez i jeho manželka Edith Enciso se kávě věnovali od mladého věku, protože pocházeli z tradičně kolumbijských rodin pěstujících kávu. Když se vzali, odešli žít do Quindia na farmu, kterou vlastnili Wilsonovi rodiče. Chvíli tam pracovali, ale nakonec se rozhodli, že chtějí založit vlastní rodinný podnik a růst jako pár a rodina. To vedlo k tomu, že se přestěhovali do Planadas a založili vlastní kávovou farmu. Wilson má na starosti sklizeň a Edith odpovídá za řízení posklizňových procesů. Už dříve se zúčastnili Cup of Excellence a Wilson a Edith dosáhli prvního místa v roce 2005.
- Producent: Edith Enciso and Wilson Rodriguez
- Farma: Lusitania, La Isla, Villa Sofia
- Oblast: Planadas, Tolima
- Nadmořská výška: 1700 m n. m.
- Zpracování: Promyté
- Odrůda: Castillo, Caturra
- Sklizeň: Duben - Červen, Říjen - Listopad