Výběrová káva Indonésie SUNQAI TANDUK z české pražírny Beansmith.s je charakteristická tóny jahod, hořké čokolády a citronové zmrzliny.
Tato káva pochází z oblasti Kayo Aro, která je několik hodin od města Padang v Západní Sumatře. Pěstuje se na malých kávových plantážích, které se nacházejí ve stínu nádherné sopky Kerinci na okraji národního parku Kerinci, kde žije ohrožený tygr sumaterský. Družstvo Belibis, které bylo založeno teprve v roce 2018 se pustilo do výroby speciálně zpracované kávy a nevyrábějí pouze mokře zpracované kávy, které jsou typické pro Sumatru. Sklizeň v této oblasti probíhá od září až do ledna. Farmáři, kteří sbírají třešně potom oddělí zralé od nezralých. Káva se promyje, očistí od dužiny a poté jsou zrna přesunuta na speciální lůžka do tenkých vrstev a suší se. Klima v této rovníkové oblasti činí sušení extrémně náročným a může trvat 20 až 30 dní.
Chuťově je tato káva velmi zajímavá. Na začátku ucítíte jak v aroma tak i při napití jahody, které jemně vystřídá hořká čokoláda. Má sametové tělo a v dochuti se objeví jemná citronová zmrzlina.