Slovenská pražírna Kaan nelení a touto kávou vstupuje do klubu pražičů káv z Indonésie. Tyhle promytá zrnka v sobě skrývají chutě slaďkých meruněk, vyzrálých třešní, přičemž tohle spojení chutí posvěcuje z moci jemu svěřené hřebíček.
Koerintji Barokah Bersama Cooperative sdružuje 320 farmářů, kteří žijí a hospodaří na náhorní plošině ležící na úpatí hory Kerinci na ostrově Sumatra. Hora Kerinci je vlastně sopka, takže díky tomu je v okolní oblasti neustále zelená příroda rašící z úrodné sopečné půdy. Obecně, téměř všechny farmy na Sumatře jsou malé, mají průměrně 0,5 až 2,5 ha. Káva je zde obvykle hlavní plodinou pro většinu farmářů, ale většina z nich pěstuje vedle kávovníků také jiné plodiny pro vlastní spotřebu. Kávové třešně jsou pochopitelně sbírány ručně rodinou farmáře. Tyto třešně pak farmáři dodávají do sběrného střediska UPH, což je zároveň malá mycí stanice, vedená Tryionoem, stejně jako celé společenstvo 320 farmářů. Tryiono dohlíží na všechny aktivity zpracování kávy v UPH a po zpracování kávu praží a testuje.
Zrnka ze sklizně 4-6/2023 byla zpracována mokrou metodou (fully washed), která probíhá takto: kávová třešně se nejprve zbaví slupky (depulping) a přes noc se nechají fermentovat v nádržích s vodou. Následující den se promyjí a odstraní se z nich dužina. Poté se umístí na tzv. patia (speciální terasy na sušení kávy), kde se zrníčka pravidelně přehrabávají. Nakonec jsou přemístěna na speciální vyvýšené a před sluncem kryté záhony, kde se dokončí proces sušení. Následně se káva ještě jednou ručně třídí a odstraní se poslední vrstva - pergamen.
Nadmořská výška: 1400-1700 m n. m.