Výběrová káva Honduras CABALLERO EL CAMPO z britské pražírny Square Mile je charakteristická tóny červených jablek, makadamiových oříšků a medu.
Caballero El Campo, které musíte ochutnat, je první ze dvou káv, která vám představí tým manželky a manžela, Marysabel Caballero a Moises Herrera. Marysabel, která zdědila půdu po svém otci, je farmářkou kávy třetí generace. Její dědeček byl jedním z velkých honduraských průkopníků kávy. Moises je producentem kávy druhé generace a společně vlastní téměř 200 hektarů půdy tvořené 17 samostatnými kávovými plochami, k nimž patří i El Campo. Caballerovi jsou svázání s dokonalostí a udržitelnost. Sehráli významnou roli při budování reputace honduraských speciálních káv. Nejzajímavější na této šarži je, že kvůli jejím pravidelným srážkám a vlhkému podnebí nejsou přirozeně zpracované kávy z Marcaly běžné.
- Producent: Marysabel Caballero, Moises Herrera
- Oblast: Marcala
- Zpracování: suché (natural)
- Nadmořská výška: 1600 m n.m.
- Odrůda: Catuai