Tento blend byl jeden z prvních ovocných na korejském kávovém trhu. V roce 2009 byly v šálku přijatelné zejména čokoládové a oříškové tóny. Ačkoliv se od té doby mnohé změnilo, tento signature blend, plný šťavnatých tónů broskví, mandarinek s jemným tělem černého čaje a karamelovou sladkostí, zůstává na čestném místě v nabídce pražírny Momos coffee.
Před patnácti lety se velmi nedbalo na single-origin kávy, i proto původ těchto zrnek zůstává tajemstvím dodnes. Jedná se o směs káv z Východní Afriky (Etiopie, Rwanda, Uganda, Kenya, Burundi) a Jižní Ameriky (Kolumbie, Brazílie, Peru). Přesné složení zná pouze mistr pražič.
Východoafrické kávy jsou rozmanité — obecně mají ovocnou, květinovou a jasnou chuť, což je v kontrastu s Latinskou Amerikou. Nejzajímavější je, jak se chuť může lišit mezi malými farmami, které jsou od sebe vzdáleny jen několik metrů, jen v závislosti na tom, zda na ně dopadá ranní slunce, či ne.
Etiopie je považována za kolébku kávy a pramatku veškerých kávovníků. Jelikož to byly právě místní svahy Velké příkopové propadliny, kde začaly růst první kávovníky (a které byly poté importovány do Jemenu, který drží světové prvenství v konzumaci a pěstování kávy). Káva je s etiopskou kulturou velmi silně spjata, nejen že se Etiopie řadí mezi státy s nejvyšší konzumací kávy na osobu, káva je i součástí tradičních denních i slavnostních ceremoniálů.
Jedny z nejlahodnějších káv najdete v Jižní Americe. Kávové farmy se nacházejí vysoko v horách a využívají klimatických podmínek amazonského deštného pralesa. Kávy z Jižní Ameriky jsou obecně sladké a ovocné s nízkou kyselostí a čistým závěrem, přičemž každá pěstitelská oblast jim propůjčuje trochu odlišné chuťové profily.
Káva z Kolumbie se pěstuje na středozápadě země v oblasti známé jako "osa pěstování kávy". Tyto kávy bývají jemné, vyvážené a jasné. Peruánské kávy se pěstují na malých farmách ve východních Andách. Prezentují se jako lehké s mírnou kyselostí a sladce oříškovou chutí. Kávy s jasnou a ovocnou chutí se sladkými karamelovými a čokoládovými tóny si vybírejte z káv z Bolívie. Brazílie produkuje třetinu veškeré kávy spotřebované na světě. Brazilské kávy jsou sladké a oříškové s tóny jasného ovoce a bohaté čokolády.