Hodnocení celkem
4.21 / 5
Doporučuje
86%
6 z 7 uživatelů
Patrik Josef Lukáš včera
Doporučuje produkt
250g
Velice dobrá káva za tu cenu.
Holkám se líbila.
Dobrá i s mlékem.
Mohu ji v klidu používat pro experimenty doma.
Přijde mi, že stárne velice rychle. Čím to je? Stará zrna, ze kterých se to praží?
Holkám se líbila dokud neochutnaly decaf od Candycane jako espresso, či "kapučíno".
Recept
Espresso ze Sage Bambino plus, 17,5 na 38/44g, často dolévané našlehaným mlékem.
Kristýna ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
250g
Sladká a čokoládová
Martin Dolejš ověřený zákazník 8. Únor
Nedoporučuje produkt
250g
cena
káva chutná jako jacobs z kauflandu, spálená chuť
u první přípravy jsem vinil sebe, u čtvrté už vím, že už to nechci ani zkoušet, možná jen špatná várka.
Recept
Metoda přípravy: Flatwhite
Káva (g): 18g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Sage espresso
Zbyněk ověřený zákazník 4. Listopad
Doporučuje produkt
1000g
Na to, že se jedná o Etiopii, je chuťový profil nakloněn spíš té Jižní Americe - čokoláda
Vcelku je velmi příjemná a konec chuti doplňuje sladkost Etiopie
Spíše k pobavení: když jsem si vážil kávu, našel jsem v ní kus kamínku, tak jsem měl celkem štěstí, že jsem ho odchytil, mlýnku by se asi nelíbil tolik, jak mně :-D
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.4
Voda (g): ~40
Čas (s): 28-31
Teplota vody: 93°C
Mlýnek (nastavení): Sage Barista Express 3
Proces:
Zdeněk Hataš ověřený zákazník 4. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová chuť, sladká, krásně voní.
Recept
Metoda přípravy: Flair Classic Espresso
Káva (g): 14
Voda (g): 60
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut 12 kliknutí
Proces:
Nikola Bašić ověřený zákazník Zobrazit originál 24. Září
Doporučuje produkt
250g
super sladké a čokoládové
Recept
Způsob přípravy: Moka Express
Káva (g): 15
Voda (g): 150
Teplota vody:
Bruska (nastavení): 14 na Timemore C2
Proces:
Martin ověřený zákazník 22. Září
Doporučuje produkt
1000g
Zatím nejlepší káva do automatického kávovaru, na rozdíl od ostatních lepších tmavěji pražených káv do superautomatů, které jsou většinou původem z Brazílie nebo jsou to směsi brazílie a jiných převážně jihoamerických káv je tato z Etiopie a na chuti je to znát
Chuť je krásně čokoládová, káva je sladká a má perfektní cremu
Testoval jsem zatím CAIXA DA FRUTA od Naughty dog, PROSTĚ KAFE od Chroast a z těchto káv je nejlepší
Žádné
Recept
Metoda přípravy: Superautomat
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): nejjemnější mletí
Proces: S předspařením