Hodnocení celkem
4.18 / 5
Doporučuje
95%
193 z 203 uživatelů
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Etiopie
Hodně zajímavá kombinace chutí
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Veľmi vydarená vzorka, ovocná, s dobrý telom
Michal 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Neurazí
Vyvážená hořkost a kyselost
Čajová chuť
Trochu nuda
Nevýrazné
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go (2x)
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, Aeropress recipe
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zase příjemná kavicka na odpoledne.
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g): 20
Water (g): 330
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Michal Mračka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jedina z 24, ktora sa da normalne pit
jedina z 24, ktoru by som pil (ale len keby v Tescu nemali Standardnu Zmes)
stale prilis kysela a prilis trpka
nevyrazna vona
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario Mini-Slim, 10 cvaknuti
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výrazná medová chuť
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity
Honey flavour
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 40
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Anna 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výraznější chuť s ovocnými tóny
Dobré espresso s plným tělem
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká broskev s alkoholovým závěrem
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Bruska (nastavení): Comandante C40
MattB 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná, sladká, plná chuť
Zatím nejlepší káva z kalendáře
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově velice zajímavá káva
Sladká
Ovocná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Karel Klímek 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Miroslav 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Koňaková vůně
Plná chuť, broskve,
Vyvážená acidita a tělo
Recept
Metoda přípravy: kono dripper
Káva (g): 18g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 99°C
Mlýnek (nastavení): wilfa uniform - 20
Proces: james hoffman 1 cup metoda
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Antonín 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť a vůně
Kyselost
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): na V60
Proces: