Výběrová káva Kolumbie LAS BRISAS z finské pražírny Good Life Coffee je charakteristická tóny tropického ovoce a bonbonů.
Slovo od vývozce, společnosti Sucafina:
Wilmer pracuje na farmě svých rodičů Finca Las Brisas. Farma se nachází v nadmořské výšce 1,450 metrů v Acevedu v Huile. "Chci, abyste si mohli vychutnat šálek dobré kávy, a co je lepšího než káva z Acevedo v Huile?" říká Jhon.
Jhon začal vyrábět speciální kávu v roce 2015. Říká, že byl vždycky zvědavý člověk, a když se dozvěděl o nových odrůdách a postupech, vzbudilo to jeho zájem. V posledních několika letech, jak říká, našel správnou kombinaci odrůd, pěstování a zpracování, která mu umožňuje vyrábět opravdu vynikající speciální loty. Jhon doufá, že se mu podaří zlepšit infrastrukturu pro zpracování, aby mohl více experimentovat a dosahovat konzistentních výsledků.
Třešně se ručně sbírají a zpracovávají na farmě. Třešně se fermentují v pytlích po dobu 180 hodin a poté se nechají sušit. Zrna se pak suší, dokud nedosáhne 30 % vlhkosti, a poté se dokončí v sušících silech, kde se suší další 3 dny.
- Nadmořská výška: 1450 m n. m.
- Producent: Jhon Wilmer Rodriguez