Coffeein SUMMER BLEND

od Coffeein

5.0(2x recenze)
220 Kč vč. DPH
Momentálně vyprodáno
Pražírna
Coffeein
Krajina
Etiopie, Keňa
Chuťový profil
Mandarinky, Sladké ovoce, Zelené jablko, Žlutý meloun
Stupeň pražení
Světlý
Metoda přípravy
Aeropress, Chemex, Chytráček, Espresso, French Press, Hario V60, Mokka konvička, Vacuum Pot
Popis produktu

Výběrová káva Coffeein Summer Blend od slovenské pražírny Coffeein. Chuťový profil kávy obsahuje sladké ovoce, mandarinky, žlutý meloun a zelené jablka.

Náš letní sezónní blend se skládá z výběrové kávy z Etiopie a z Keni (50/50). Etiopie je zpracována suchou metodou a Keňa promytou. Díky této netradiční kombinaci je tento blend takový jedinečný. Ruční sběr a třídění 2018.


A je to tady! Tentokrát trošku později, ale má to svůj důvod. Na toto léto jsem chtěl připravit skutečně ultra mega ovocný summer blend a tak výběr káv a jejich blendovanie a sladění trvalo trošku déle. Myslím, že mohu prohlásit, že čekat se vyplatilo. Na rok 2018 jsme udělali opravdu ovocný a sladký summer blend, který je skvělý na všechny formy přípravy. Ať už si uděláte filtr, cold brew nebo espresso od tohoto Blend dostanete nadílku sladkého a šťavnatého ovoce.

  • Hodnocení (2x)
  • Diskuze
  • Zákazníci také nakoupili
Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
2 z 2 uživatelů
Jana Kadlecová ověřený zákazník 18. Září
Hodnocení: Doporučuje produkt
Naprosto skvělá! Opravdu letní zážitek. :)
Roman ověřený zákazník 8. Září
Hodnocení: Doporučuje produkt
Vyzkoušel jsem už mnoho káv. Tahle mne silně upoutala a nadchla unikátní kombinací chutí i celkový účinkem (stále více mne kromě chuti zajímá i to, co se mnou káva "dělá":). Velmi povedené, děkuji.
Celkem dotazů
0
0 odpovědí
Farmář
Drobní farmáři z regionu
Farma
Sdružení Danbi Uddo
Země
Etiopie
Region
Shakiso
Nadmořská výška
1900 m. n. m.
Odrůda
Divoké odrůdy
O farmáři
Sdružení Danbi Uddo je družstvo - společenství 850 drobných farmářů z regionu Shakiso. Farmáři mají micro-loty o rozměru maximálně 1ha, na kterých pěstují výlučně divoké odrůdy arabiky. Většinou je tato odrůda různé zmutovaná (typica). Po ručním sběru třešní předávají svou úrodu do nedaleké zpracovatelské stanice (Gigesa) na jejímž chodu se spolupodílejí. Kávu zpracovávají buď mokrou nebo suchou metodou. Jako milovník naturaliek (suché zpracování) jsem do nabídky vybral sucho zpracovanou kávu. Silná aroma a nezaměnitelná chuť divokých odrůd typicy vynikne nejlépe při této metodě zpracování.
merchant
merchant
merchant
merchant