Výběrová káva Burundi BUSINDE z irské pražírny Wild Heart je charakteristická šťavnatými a sladkými tóny.
Businde se nachází v severní provincii Kayanza, v blízkosti rwandských hranic. Stanice zastřešuje společnost přibližně 650 lokálních farmářů, kteří pěstují výhradně odrůdu Red bourbon. Každý z nich vlastní zhruba 300 kávovníků a je schopen vypěstovat cca 200 - 300 kg třešní. Zpracovatelská stanice vlastní 10 fermentačních nádrží i 2 promývací nádrže a 170 ploch na sušení, čili je schopna úrodu zpracovávat mokrým a suchým způsobem. Sběr jako drtivá většina africké úrody je proveden ručně, ihned po doručení třešní do mlýna Businde, je provedeno prvotní třídění a mytí plodů. Producent Zuber Matsitsi následuje trend placení vyšší výkupní ceny za dozrálé a kvalitní třešně čímž dokáže nabídnout zpracovanou kávu s vyšším hodnocením SCA a následný zisk investuje do inovace zpracovatelského mlýna což mu opět pouze umožňuje dosáhnout každým rokem konzistentně výjimečnou kávu.
- Nadmořská výška: 1650 - 1800 m n. m.