DF64V Single dose coffee grinder - elektrický mlýnek - černý

5.0(1 hodnocení)
Momentálně vyprodáno

Varianta:

Značka
AVX
Materiál
Dřevo, Hliník, Kov, Plast
Barva
Černá
Objem násypky
70 g
Hmotnost
5,0 kg
Napětí
230 V
Výška
33 cm
Šířka
20 cm
Délka
10 cm
Vhodné do myčky
Ne

Představujeme vám DF64V Single Dose kávový mlýnek – nejnovější verzi z roku 2023, která spojuje kompaktní velikost s výjimečným výkonem. Tento mlýnek je ideální jak pro domácí, tak pro komerční použití a přináší maximální flexibilitu s minimálním zbytkem mleté kávy.

Srdcem DF64V je bezuhlíkový stejnosměrný motor s nastavitelnou rychlostí otáček 600 - 1800 otáček za minutu. Díky této funkci můžete přizpůsobit mletí přesně podle svých potřeb a všech možných druhů kávy.

Mlýnek je vybaven 64mm mlecími kameny Blackline DLC (Diamond-Like-Carbon) s výjimečnou povrchovou úpravou, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhodobou ostrost. Tato technologie zajišťuje konzistentní a precizní mletí při každém použití. DF64V se nastavuje pomocí velkého otočného disku, který umožňuje snadno přepínat mezi jemným a hrubým mletím.

S kapacitou zásobníku na kávu 70 gramů a hmotností 5 kg je tento mlýnek příjemně stabilní a snadno se obsluhuje. Celý mlýnek je obalený odolným hliníkovým tělem s kovovou povrchovou úpravou, což zaručuje dlouhodobou odolnost a estetický vzhled. Má rozměry 200 x 100 x 330 mm a funguje na 230V-300W DC motoru.

Hodnocení (1x)

Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
1 z 1 uživatelů
Vladimir Popov ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
DF64V Single dose coffee grinder - elektrický mlýnek - střibrný
Kompaktní a vypadá pěkně!
Postaveno opravdu dobře, pocit vysoké kvality
Variabilní sazba je věc! Má znatelný vliv na chuť.
Velmi nízká hlučnost
Poskytuje velmi konzistentní broušení
Lze použít pro všechny druhy kávy
Fazole je třeba pokaždé zalévat, abyste se vyhnuli statickému náboji

Diskuze (2x)

Celkem dotazů
2
Celkem odpovědí
4
Přeloženo z Kofio.co Zobrazit originál
Ahoj! Nabízíte záruku na DF64V? Dokážete to v případě potřeby opravit?
Přeloženo z Kofio.co Zobrazit originál
Ahoj Floriane. Na veškeré příslušenství z našeho obchodu se vztahuje dvouletá záruka. V této lhůtě lze uplatnit reklamaci a pokud bude akceptována, výrobky opravíme nebo vyměníme za nové. Případně se se zákazníky dohodneme na jiném postupu, pokud to situace vyžaduje. Hezký den! :)
Přeloženo z Kofio.co Zobrazit originál
Ahoj Kofio, několik otázek týkajících se DF64V:
- Můžete potvrdit, zda se jedná o model s novou obvodovou deskou (od října 2023), která dále zabraňuje zablokování mlýnku?
- Dodává se to s diskem s pomalým podáváním?
- Poskytujete službu zarovnání otřepů a je to zahrnuto v uvedené ceně?
- Je za dopravu do Atén v Řecku 549 EUR plná cena včetně všech daní a/nebo dopravy? Všiml jsem si, že ukazujete dvě možnosti dopravy pro Řecko, mohu vás konkrétně požádat o použití ACS, když zadám objednávku?

Děkuji,
Ošidit
Přeloženo z Kofio.co Zobrazit originál
Dobrý den, Constantine. Brusky s tímto upgradem jsou dostupné pouze u výrobce. Brusky starší verze jsou vyhrazeny pro distribuci dodavatelům. Disk s pomalým podáváním bohužel není součástí tohoto produktu. Neposkytujeme službu zarovnání otřepů, doporučujeme vám kontaktovat servis brusky. Servis u nás můžete uplatnit pouze v rámci záruky po dobu dvou let. Při nákupu nad 100 € je doprava do Řecka zdarma, cena mlýnku je včetně DPH. Přímo v pokladně zvolíte možnost dopravy, kde pokud zvolíte zemi doručení, bude v nabídce doprava Taxydromiki nebo ACS, takže je jen na vás, co zaškrtnete. Doufáme, že jsme odpověděli na všechny vaše otázky a přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Dobrý den, plánujete do nabídky zařadit i model DF64 Gen 2 a oba 83 modely (DF83 a DF83V)? Díky
Dobrý den, Ariane. Druhou generaci těchto mlýnků zatím nemáme v plánu naskladnit, aktuálně mají naši dodavatelé v nabídce pouze první verzi tohoto mlýnku. Co se týče modelů 83, ty jsou zatím dostupné pouze v předobjednávce a tak je zatím nejsme schopni zabezpečit. Přejeme vám krásný den! :)


Co o Kofiu říkají kávomilové

Hezká a někdy i méně hezká slůvka

99% kávomilů doporučuje Kofio
5454 recenzí
Neměli mou požadovaný ruční mlýnek skladem, ale postavili se k tomu skvěle a vyřešili to tak, že jsem na tom ještě lépe, než bych ...
Barbora
Líšnice
Naprosto bleskové doručení do druhého dne. Už několikátý nákup, vždy spokojenost.
Kristýna
Statenice
Celkově velká spokojenost, jsem velkým fanouškem českých pražíren a domácí přípravy kávy, zde mám na jednom místě velký výběr káv ...
Anna
Praha
Ochota, laskavost a vstřícnost. Než by nechali kávu "zestárnout na polici", raději včas sníží cenu. Vynikající komunikace s e-shop...
Pavel
Kopřivnice
Mile mě překvapilo jak byl balíček krásně zabalen a blesková rychlost doručení. Kvalita byla, samozřejmě, perfektní!
Alena
Plzeň
Neuvěřitelně rychlé vyřízení. Než jsem se nadála, dárek byl doma. Velice milý, ale přesto profesionální přístup. Děkuji...
Marcela
Praha
Velmi rychle vyřízeno a dodáno i s menším dárkem, takže jsem byla mile překvapena, a teď čekám, co na to řekne ten, pro koho je to...
Simona
Únanov
Doprava do jednoho dne. Reklamace do jednoho dne. Milá obsluha. Příznivé ceny. Vstřícnost. Rychlost odezvy na podpoře.
Lukas
Pardubice