Jablečně nealkoholické osvěžení, to teď za parných dní budete potřebovat. Ale jak vyrobit nealkoholický cider? Stejný jablečný základ, který v F. H. Prageru používají i pro alkoholický cider, smíchají s unikátním typem kvasinek, díky čemuž docílí osvěžující, jablečné a zcela nezaměnitelné chuti svého nealkoholického originálu. Jak ho sami popisují: Cider z jablek. Nic víc.
V Prageru to mají s jablky promyšlené - pro svůj cider dlouho experimentovali s nespočtem odrůd, aby našli dokonalý mix:
- Jablka z Moravy - krásně kyselá a dodávají cideru plnost a říz, zároveň tím podporují lokální farmáře
- Ciderová jablka z Velké Británie - díky nim má F.H. Prager tu správnou hořkosladkou chuť, která vzniká kombinací až 29 specifických jablečných odrůd rostoucích také v jihozápadní Anglii
Obsah alkoholu je