Kolumbie SANTA ANA

Den 11

Kávový adventní kalendář 2022

Detail kávy

Kolumbie SANTA ANA

Země původu

Země původu

Kolumbie,
Anserma, Caldas

Chuťový profil

Chuťový profil

Borůvky, mango, červené víno,
karamel, čokoláda

Odrůda

Odrůda

Castillo

Farmáři

Farmáři

Anserma Cooperative

Zpracování

Zpracování

Suché anaerobní

Nadmořská výška

Nadmořská výška

1800 m n.m.

Představení kávy

od Petry, Jenny a Máji

Jak vám chutnala?

Napsáním hodnocení získáte 1 hlas do tomboly.

Karolina Filsáková 26. Prosinec, 2022
Doporučuje produkt
Přijemné osvěžující kafe
Ovocná chuť s čokoládou se příjemně doplňují
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec, 2022
Doporučuje produkt
Chuť červeného vína
Hodně ovoce
Karamel
Rozhodně ho chci víc
Peter 24. Prosinec, 2022
Doporučuje produkt
Vydarená vzorka. Acidita, ovocnost, ma všetko čo mám rad.
Zobrazit všechny