Výběrová káva Kolumbie SAN LUIS ze španělské pražírny Nomad Coffee je charakteristická tóny meruněk, drobenky a banánu.
Práce na ochranu životního prostředí, kterou Omar na své farmě provádí, je neuvěřitelná. Jeho farma je les s kávou uvnitř. Díky stínu lesa dosahuje toho, že jeho hnědá káva pomalu dozrává a má skvělou výživnou hodnotu díky listí, které padá ze stromů. V půdě se nachází mnoho hub, které pomáhají zlepšovat její kvalitu. To vše se pak odráží v intenzivním a komplexním šálku plném tropických, citrusových a sladkých tónů. Omar se stará nejen o biologickou rozmanitost své farmy, ale také o lidi, kteří na ní pracují. Stará se o ně jako o svou rodinu a denně je oceňuje za jejich úsilí.
Třešně z této šarže prošly po sklizni plovoucí selekcí a 24 hodin fermentovaly v sáčcích GrainPro. Poté byla káva depulpována a 18-20 hodin praná. Další krok spočíval v 12-15 denní fázi sušení na vyvýšených lůžkách do dosažení 15% vlhkosti, následovalo mechanické sušení do dosažení 11% vlhkosti.
- Nadmořská výška: 1800-1950 m n. m.