Výběrová káva Keňa GACHATHA AA z české pražírny Industra Coffee je charakteristická tóny rebarbory, jahod a rybízu.
Farmu Gachatha provozuje Gachatha Farmers Cooperative Society a její rozloha je přibližně 391 akrech mezi vesnicemi Muthuaini, Thiriku, Gachenge a Kianjau. Byla postavena v roce 1963 a současný počet členů je asi 1 050. Farma má devět stálých zaměstnanců a najímá kolem 25 sezónních pracovníků, aby dohlíželi na příjem a zpracování během sklizně. Vzhledem k tomu, že oblast kolem Gachathy je hustě obydlená, vyžaduje to, aby farma přijala zvláštní opatření s ohledem na odpadní vody a znečišťující látky. Mají proto k dispozici vsakovací jámy na úpravu vody, aby se zabránilo kontaminaci sladkovodních zdrojů, komunita dbá na zachování původního rostlinného života, na ochranu místních druhů ptáků a zvířat.
Zpracována je zcela promytou metodou, kdy tak vynikne jemný chuťový potenciál takových káv. Po ruční sklizni zralých červených kávových třešní jsou přesunuty do mechanického stroje, kde je odstraněna jejich slupka. Pod touto slupkou se nachází sliznatá vrstva, která je odstraněna v promývacích kanálech, kam jsou třešně dále přesunuty. Po procesu promývání se kávové třešně přesunou na vyvýšené africké postele, kde se na Slunci suší, aby došlo ke zmírnění vlhkosti a bylo docíleno její požadované úrovně. Při tomto procesu se káva neustále převrací a kontroluje její kvalita, aby bylo zajištěno rovnoměrné prosušení.