Máte chuť na něco opravdu šťavnatého? JUICY PUSSY blend je přesně to, co chcete! Kávy, které tuto směs tvoří, se v průběhu roku mění, protože kávu pražírna black. nakupuje podle sezónnosti. Jedno je však jisté. Ve vašem šálku na vás vždy budou čekat šťavnaté, sladké a živé tóny, které probudí vaše chuťové pohárky a nastartují váš den. Tajná receptura kombinuje mokře zpracované kávy s intenzivní ovocnou chutí s příměsí přírodně zpracované kávy, což dává výsledku plnější tělo a vyšší sladkost pro perfektně vyvážený šálek kávy pro dokonalé každodenní popíjení.
Zpracování zrn mokrou metodou (washed): Kávové třešně jsou po sběru zbavena slupky i většiny dužiny. Poté jsou umístěna do fermentačních nádob, kde fermentují, dokud se neoddělí zbývající dužina od zrn. Po ukončení fermentace jsou zrna promyta a následně sušena na slunci na betonových plochách nebo afrických postelích (vyvýšených prodyšných plachtách). Zpracování mokrou metodou je v současnosti jednou z nejpoužívanějších metod, ačkoliv je náročná na strojové vybavení a spotřebu vody. Snižuje se však podíl lidské práce a výhodou je také lepší selekce zrn, protože defektní zrna při promývání vyplavou na povrch a odchází pryč s odpadní vodou.
Zpracování zrn suchou metodou (natural): Kávová třešeň se suší na betonových plochách nebo afrických postelích vcelku bez vnějšího zásahu do slupky. Během sušení musí farmáři v pravidelných intervalech třešně otáčet, aby byla zaručena homogenita prosušování a předešlo se vzniku plísní a zkáze, na noc se pak třešně přikrývají pro ochranu před vlhkostí.Během sušení zrna obalená slupkou a dužinou mírně fermentují a přirozeně do nich přechází některé látky (především cukry) z dužiny, které se následně projevují v chuti kávy. Zrna získávají na sladkosti, mají ovocnou a plnou chuť. Pokud je proces sušení nebo vytřídění třešní nekvalitní, může v chuti vystupovat náznak alkoholu a kvasných procesů. Pro příznivce netradičních chutí se však mohou i tyto nežádoucí chutě stát vyhledávanou specialitou.Po usušení odcházejí zrna do zpracovatelské stanice, kde jsou zbavena slupky. Tím je proces suchého zpracování ukončen a zrna jsou připravena k expedici.