Výběrová káva Etiopie GUJI z německé pražírny Supremo je charakteristická tóny broskví, tmavých bobulí, jasmínu a čaje rooibos.
Tato káva odrůdy Heirloom je zpracována mycí stanicí Buku, jejíž název nese po farmě, kde je káva sklízena. Rozprostírá se na ploše 200 hektarů a díky pěstování odrůdy v nadmořské výšce v rozmezí 1850-2200 m n. m káva získává svou typicky sladkou komplexnost. Zemědělce, kteří se podílejí na sklizni této kávy, zaštiťuje organizace METAD, která se podílí na certifikaci farem, komunitě a zpracovatelském prostředí. Část svých zisků reinvestují do rozvoje tamního zemědělství a díky tomu tak napomáhají výstavbě vodních studní, jako zdroje pitné vody, stavbám škol a klinik a taktéž se podílejí na ochraně metod zpracování, aby nedocházelo ke znečišťování půdy a vody.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.