Tato káva se pěstuje na východě Kuby v pohoří Sierra Maestra. Má skoro nulovou aciditu, ale plnou chuť po čokoládě a karamelu se sladkou vůní medu a třtinového cukru. Váš gurmánský zážitek ještě umocní tóny kouře. Pražírna Mohaji pro tuto kávu zvolila střední pražení a tudíž je vhodná pro přípravu filtrovaných káv i espressa. Promytá metoda dodala při zpracování, této kávě, dokonalou čistotu a její chuť ocení každý kávový nadšenec.
- Původ: Kuba, Sierra Maestra
- Farmář: více malých farmářu
- Zpracování: promyté
- Nadmořská výška: 900 m n.m.
- Odrůda: Bourbon
A co o sobě říká samotná pražírna?
Svým zákazníkům nabízíme špičkovou čerstvou kávu a to nás moc baví. Kvalitu kávových zrn si vždy vybíráme sami a to podle několika kritérií. Každý člen našeho týmu dává do své práce kousek sebe, což se ve finále vždy projeví v chuti a kvalitě naší kávy.