Reviews Total
4.25 / 5
Recommended by
88%
7 out of 8 users
Veronika Verified Customer 8 hours ago
Recommends
250g
Patrik Josef Lukáš yesterday
Recommends
250g
Velice dobrá káva za tu cenu.
Holkám se líbila.
Dobrá i s mlékem.
Mohu ji v klidu používat pro experimenty doma.
Přijde mi, že stárne velice rychle. Čím to je? Stará zrna, ze kterých se to praží?
Holkám se líbila dokud neochutnaly decaf od Candycane jako espresso, či "kapučíno".
Recipe
Espresso ze Sage Bambino plus, 17,5 na 38/44g, často dolévané našlehaným mlékem.
Kristýna Verified Customer 11. Duben
Recommends
250g
Sladká a čokoládová
Martin Dolejš Verified Customer 8. Únor
Does not recommend
250g
cena
káva chutná jako jacobs z kauflandu, spálená chuť
u první přípravy jsem vinil sebe, u čtvrté už vím, že už to nechci ani zkoušet, možná jen špatná várka.
Recipe
Metoda přípravy: Flatwhite
Káva (g): 18g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Sage espresso
Zbyněk Verified Customer 4. Listopad
Recommends
1000g
Na to, že se jedná o Etiopii, je chuťový profil nakloněn spíš té Jižní Americe - čokoláda
Vcelku je velmi příjemná a konec chuti doplňuje sladkost Etiopie
Spíše k pobavení: když jsem si vážil kávu, našel jsem v ní kus kamínku, tak jsem měl celkem štěstí, že jsem ho odchytil, mlýnku by se asi nelíbil tolik, jak mně :-D
Recipe
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.4
Voda (g): ~40
Čas (s): 28-31
Teplota vody: 93°C
Mlýnek (nastavení): Sage Barista Express 3
Proces:
Zdeněk Hataš Verified Customer 4. Listopad
Recommends
250g
Čokoládová chuť, sladká, krásně voní.
Recipe
Metoda přípravy: Flair Classic Espresso
Káva (g): 14
Voda (g): 60
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut 12 kliknutí
Proces:
Nikola Bašić Verified Customer Show Original 24. Září
Recommends
250g
super sladké a čokoládové
Recipe
Způsob přípravy: Moka Express
Káva (g): 15
Voda (g): 150
Teplota vody:
Bruska (nastavení): 14 na Timemore C2
Proces:
Martin Verified Customer 22. Září
Recommends
1000g
Zatím nejlepší káva do automatického kávovaru, na rozdíl od ostatních lepších tmavěji pražených káv do superautomatů, které jsou většinou původem z Brazílie nebo jsou to směsi brazílie a jiných převážně jihoamerických káv je tato z Etiopie a na chuti je to znát
Chuť je krásně čokoládová, káva je sladká a má perfektní cremu
Testoval jsem zatím CAIXA DA FRUTA od Naughty dog, PROSTĚ KAFE od Chroast a z těchto káv je nejlepší
Žádné
Recipe
Metoda přípravy: Superautomat
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): nejjemnější mletí
Proces: S předspařením