Reviews Total
4.21 / 5
Recommended by
86%
6 out of 7 users
Zbyněk Verified Customer 4. Listopad
Recommends
1000g
Na to, že se jedná o Etiopii, je chuťový profil nakloněn spíš té Jižní Americe - čokoláda
Vcelku je velmi příjemná a konec chuti doplňuje sladkost Etiopie
Spíše k pobavení: když jsem si vážil kávu, našel jsem v ní kus kamínku, tak jsem měl celkem štěstí, že jsem ho odchytil, mlýnku by se asi nelíbil tolik, jak mně :-D
Recipe
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.4
Voda (g): ~40
Čas (s): 28-31
Teplota vody: 93°C
Mlýnek (nastavení): Sage Barista Express 3
Proces:
Zdeněk Hataš Verified Customer 4. Listopad
Recommends
250g
Čokoládová chuť, sladká, krásně voní.
Recipe
Metoda přípravy: Flair Classic Espresso
Káva (g): 14
Voda (g): 60
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut 12 kliknutí
Proces:
Martin Verified Customer 22. Září
Recommends
1000g
Zatím nejlepší káva do automatického kávovaru, na rozdíl od ostatních lepších tmavěji pražených káv do superautomatů, které jsou většinou původem z Brazílie nebo jsou to směsi brazílie a jiných převážně jihoamerických káv je tato z Etiopie a na chuti je to znát
Chuť je krásně čokoládová, káva je sladká a má perfektní cremu
Testoval jsem zatím CAIXA DA FRUTA od Naughty dog, PROSTĚ KAFE od Chroast a z těchto káv je nejlepší
Žádné
Recipe
Metoda přípravy: Superautomat
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): nejjemnější mletí
Proces: S předspařením