Hodnocení celkem
2.88 / 5
Doporučuje
25%
1 z 4 uživatelů
Lenka Klapalová 5. Duben
Nedoporučuje produkt
Mlýnek Hario Mini Mill Slim PRO - černý
Mlýnek jsem dostala k Vánocům a byla jsem z něj nadšená. Bohužel, po měsíci používání se mi začal protáčet a přestal absolutně fungovat. Nevím, co jsem udělala špatně, ale vnější mlecí kameny jsem měla úplně ohoblované na hladko. Nemůžu doporučit.
Pavla Surekova ověřený zákazník 12. Leden
Doporučuje produkt
Mlýnek Hario Mini Mill Slim PRO - černý
Dobře se drží v porovnání s Hario Skerton a má jednoduché nastavení mlecích kamenů.
Jan H. 2. Leden
Nedoporučuje produkt
Mlýnek Hario Mini Mill Slim PRO - černý
Mám s mlýnkem naprosto stejnou zkušenost, jako druhé hodnocení. Horní a spodní část mlýnku nedrží pevně, při mletí se protáčí v ruce a často se části úplně rozpojí. Mlýnek po týdnu používání je naprosto nepoužitelný, budu ho reklamovat.
Pavel Fojtík 9. Duben
Nedoporučuje produkt
Mlýnek Hario Mini Mill Slim PRO - černý
Upřímně řečeno, mlýnek působí kvalitním dojmem v mlecí části. Ale způsob zajištění zásobníku na mletou kávu, který je realizován jen jakýmsi výliskem v plechovém válci, který slouží jako zámek proti uvolnění, je neskutečně nepraktický a chatrný. Kávu jsem zatím umlel čtyřikrát a zamykací mechanismus již jeví známky opotřebení a vzrůstající vůle. Předpokládám, že zásobník bude brzy vypadávat úplně. Při běžném mletí je mlýnek držen částečně právě za zásobník na mletou kávu a kroutící moment je příliš velký na takovýto způsob uchycení - klasický závit by byl mnohem robustnější. Pro mne velké zklamání. Nejraději bych mlýnek vrátil, ale nemám chuť někde dokazovat, že k opotřebení a deformacím dochází běžným používáním. Tohle Japonci hodně podcenili.