Po návratu z New York a Bostonu objíždím kávové velmoci a pořádám cuppingy a workshopy. Další zastávkou musí být jedno z nejvíc progresivních míst, kterým je Šumperk a hlavně Fjord kavárna!!!! Ochutnáme spolu pražírny Intelligentsia Coffee, Stumptown Coffee Roasters, Parlor Coffee, City of Saints Coffee Roasters, Joe Coffee Company a za Boston doplním George Howell Coffee Company
Představuji i senzorický workshop, který bude cuppingu předcházet. Mohli jste se s ním už v podobné formě setkat na Kafetalku. Účastníci ochutnají některé ze základních esencí, které se objevují na kávovém kruhu chutí.
Při workshopu budou účastníci na slepo čichat a ochutnávat ingredience (ovoce, ořechy atd.) V rámci této ochutnávky prosím do zprávy při přihlášování na seminář uveďte alergie či speciální stravovací požadavky (vege, vegan).
Workshop je vhodný jak pro úplné začátečníky, kteří se chtějí naučit rozpoznávat základní chuťové esence v kávě, tak pro pokročilé uživatele, kteří se chtějí zdokonalovat, trénovat své chuťové pohárky. Workshop předchází cuppingu tak, abychom své smysly před ochutnávkou zintenzivnili.
harmonogram workshopu:
18:30 - start akce
18:35 - 19:30 - senzorický workshop pro maximální počet 10 účastníků
19:35 - 21:00 - cupping amerických káv pro maximální počet 15 účastníků.
Cena za workshop a cupping je stanovena na 300,-
Pokud se chcete zúčastnit jen cuppingu, máte možnost zvolit tuto variantu za zvýhodněnou cenu 200,-
Svoji účast potvrďte na emailu: Jaroslav.slamecka@gmail.com
Moc se na vás těším:)