Už žádné kyselé presso! Toto je stabilní klasika pro všechny milovníky nefalšovaného čokoládového espressa od dánské pražírny Original Coffee. Je perfektní volbou pro milovníky espressa, precizního espressa nebo mléčných nápojů z něj připravovaných. S tóny hořké čokolády a marcipánu nabízí tato káva příjemnou sladkost doplněnou jemnou ovocností tmavých bobulí.
Traditional Blend je kombinací dvou vynikajících káv z různých regionů světa. První část směsi, Full Bloom, tvoří 60 % a pochází z oblasti Minas Gerais v Brazílii. Tato káva je známá svou bohatou chutí díky odrůdám Bourbon a Catuai a metodě naturální (suché) metodě zpracování, která dodává kávě plné tělo a výrazné tóny tmavé čokolády. Minas Gerais je jedním z největších a nejvýznamnějších kávových regionů v zemi. Tato oblast je známá svými ideálními podmínkami pro pěstování kávy - mírné podnebí, vysoká nadmořská výška a úrodná půda.
Druhou část směsi, Kibugu, tvoří 40 % a pochází z oblasti Embu v Keni. Tato káva, zpracovaná promytou (washed) metodou, přináší do blendu odrůdy SL28 a SL34, které jsou známé svou jasnou kyselinkou a ovocnými tóny. Díky tmavšímu pražení však namísto kyseliny přidává do kávy tóny marcipánu a chuť tmavých bobulí. Oblast Embu se nachází na svazích nejvyšší hory této země, Mount Kenya (5.199 m n. m.). Tato oblast je známá svou vysokou nadmořskou výškou, která přispívá k pomalému zrání kávových třešní a rozvoji komplexních chutí.