Výběrová káva Tanzanie ACACIA HILLS z německé pražírny Supremo je charakteristická tóny pomeranče, růžového grepu a lesních plodů.
Mimořádné mikroklima hornatého severu Tanzanie je ideální půdou pro výsadbu ceněné odrůdy Geisha. Tyto faktory v kombinaci s péčí, kterou majitelé Leon a Aideen Christianakisovi věnují své kávě, a jejich odhodláním zlepšovat kvalitu, vedou ke skutečně jedinečnému šálku. Farma pěstuje převážně odrůdy Bourbon a Kent a experimentuje s potenciálem Geisha, Pacamara a Castillo v tanzanském klimatu. Farma se může pochlubit nejvyšší nadmořskou výškou ze všech kávových farem v regionu a za účelem plného využití potenciálu těchto odrůd vysadila Geisha a Pacamara v nejvyšší nadmořské výšce na farmě - asi 1900 metrů nad mořem. Odrůda Geisha (také známá jako Gesha) je známá pro svou výjimečnou kvalitu šálku, zvláště když se pěstuje ve vysokých nadmořských výškách. Odrůda pochází z etiopských káv a byla sbírána z etiopských kávových lesů ve 30. letech 20. století. Jméno údajně pochází z etiopského lesa Gori Gesha, odkud se rozšířila až do středoamerické Panamy, kde dosáhla své novodobé slávy v roce 2005, kdy jedna gejša vyhrála soutěž „Best of Panama“ a překonala současné rekordy s více než 20 $/libra.
Třešně zpracované touto metodou začínají v procesu stejně jako u metody promyté. Po sklizni putují do depulpačního stroje, aby byly zbaveny slupek. Stroj lze nastavit tak, aby za sebou nechal různá množství dužiny (slizu), což procesu dodá název - podle toho, kolik slizu na kávě ulpí se následně medová metoda dále dělí např. na white, red, black honey atd. Zelená káva se slizem se nechá uschnout na slunci, kde je nadále kontrolována, aby bylo dosaženo správné míry vlhkosti.
- Nadmořská výška: 1920 m n. m.