Pokud hledáte kávu s bohatým tělem a ovocnými tony, tak určitě nesmíte vynechat tuto kávičku od pražírny Missing Bean. Šálek této naturálně zpracované kávy z Rwandy totiž v sobě skrývá chuť granátového jablka, broskve, citrusů a karamelový závěr, což vytváří jedinečnou chuťovou kombinaci pro každého, kdo rád zkouší nové a zajímavé chutě.
Tuto kávu vyrábí společnost Coffee Village, kterou v roce 2007 založil Tom Bagaza se svou ženou Sylvií. Společnost Coffee Village zavedla postupy ekologického zemědělství, od pěstování až po zpracování kávy. Používají pouze organická hnojiva a také zahájili plán zalesňování, nové stromy mají za úkol omezovat erozi na svazích a chránit před silnými větry, celkem vysadili necelých 25 000 agrolesnických a ovocných stromů. Pro 1202 drobných pěstitelů kávy, kteří žijí a pěstují kávu na náhorní plošině Taba v nadmořské výšce 1700 až 2000 metrů, jsou k dispozici dvě mycí stanice. Vesnice Taba se nachází na severovýchodě Rwandy, v kopcích Muhura, bývalé obci Byumba.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 1700 - 2000 m n. m.