Tato káva pochází ze zalesněných svahů údolí řeky Tambo z bio farmy paní Florencie Vegy Hurtado z nadmořské výšky 1550 m n m. Jedná se o směs odrůd caturra, catuai a pache. K hnojení se používá guáno (ptačí trus mořských ptáků).
Káva je zpracovaná metodu honey. Po sběru se z kávových zrn odstraní svrchní slupka a ty se pak za pravidelného a pečlivého obracení suší v lepkavé dužině. Ne nadarmo se říká metodě „medová“ – již samotná usušená zelená káva má nezaměnitelné aroma.
Farma paní Florencie je součástí družstva Santa Cruz. Kávy z této kooperativy jsou pěstovány v zastínění na přírodně rozmanitých farmách ne větších než 5 ha. Důraz je kladen na zvyšování kvality. Důkazem tomu je letošní úspěch na nejprestižnější kávové události v Peru, kdy se mezi kávami ze stovek organizací dvě z družstva Santa Cruz umístily v první desítce.