Tahle výběrovka ze švédské pražírny Morgon Coffee Roasters pohltí každého kávomila, který má rád slaďounké kávičky. Promytá zrnka z Peru vám nabízí šálek plný sametové chuti ovocného džemu a zralých švestek ve spojení s mléčnou čokoládou.
Na náhorní planině u městečka Huamboya se nachází malá farma La Colmena. Jorge Diaz Campos a jeho rodina zde pěstují výtečnou odrůdu Bourbon v bujné lesní oblasti podél horského úbočí. Po ručním sběru kávových třešní rodina používá čistou a nezávadnou vodu z okolí, aby odplavila dužinu a fermentovala zrna až 36 hodin. Výsledný šálek je krémový a ovocný, zároveň byl vyprodukován ekologicky. Kromě kávy pěstuje rodina Diaz Camposových také několik dalších plodin, chová hospodářská zvířata a včely. Biodiverzita na farmě zajišťuje zdravou a úrodnou půdu se silnými a chutnými plodinami. Jorge vysvětluje, že svou farmu vnímají jako koloběh, kdy každá část pozitivně ovlivňuje tu druhou. Od semínek po třešně, hospodářská zvířata, lidé a včely jsou stejně důležití pro kvalitu, o kterou společně usilují. V La Colmena vždy dbají na detaily, kvalitu a ekologii.
- Nadmořská výška: 1900 m n. m.