Parádní výběrovka na espresso od Conceptu je tu. Slaďoučká Panama, která se vyznačuje lahodnými tóny jablka, nugátu a mimo to zde vyniká i černý rybíz. Ideální kávička na každý den.
Farmu Damarli získal v roce 1995 David Pech s rodinou. Má rozlohu 18 hektarů – z toho 11 hektarů tvoří kávovníky a 7 hektarů přírodní rezervace. Pěstují zde různé odrůdy kávy včetně slavné Panama Geisha, s odrůdami Pacamara a Bourbon vyhráli národní soutěž o nejlepší panamskou kávu. Nachází se v nadmořské výšce 1 400 až 1 500 metrů – v blízkosti sopky Baru – s jedním z nejsušších mikroklimat v panamském Boquete. Mimo kávovníků zde pěstují také pomerančovníky, banány, plantain a papája. V období sucha je počasí poměrně stabilní a slunečné, ale v období dešťů se počasí rychle mění a mohou se vyskytnout mraky, mlhy a déšť.
Odrůda Bourbon je jedna z kulturně a geneticky nejvýznamnějších odrůd arabica na světě. Je ceněn pro svou komplexní kyselost a úžasnou vyváženost. Často má sladkou chuť a příjemnou ostrou kyselost, ale v závislosti na místě pěstování může mít poměrně výraznou chuť.
Tato káva byla zpracována naturálně. Kávové třešně jsou sušeny vcelku bez použití vody nebo strojů k odstranění částí plodů. Před sušením se třešně sklidí, ponoří do vody a roztřídí, aby se odstranily nezralé nebo přezrálé plody.
- Nadmořská výška: 1 500 – 1 700 m n. m.