Mucho Berry je jeden ze signature blendů korejské pražírny. Kombinací naturální kávy z Etiopie a promyté kávy z Kolumbie, vznikla šťavnatá směs plná tónů červených bobulí, se sladkostí javorového sirupu a višní.
Etiopie je považována za kolébku kávy a pramatku veškerých kávovníků. Jelikož to byly právě místní svahy Velké příkopové propadliny, kde začaly růst první kávovníky (a které byly poté importovány do Jemenu, který drží světové prvenství v konzumaci a pěstování kávy). Káva je s etiopskou kulturou velmi silně spjata, nejen že se Etiopie řadí mezi státy s nejvyšší konzumací kávy na osobu, káva je i součástí tradičních denních i slavnostních ceremoniálů.
Svým podnebím a rozeklaným terénem zdvihajícím se i do dvoutisícových nadmořských výšek je Etiopie pro kávovníky jako stvořená. Místní terroir propůjčuje kávám typickou svěží čistotu a lehkost těla, až čajový pocit v ústech, zářící intenzivní citrusovou aciditou s explozivními tóny šťavnatého ovoce doplněnou o jemné aroma bergamotu a jasmínu. Nejcennější etiopské kávy jsou zpracované promytou metodou (washed) a pocházejí z regionu Yirgacheffe, či Sidamo, na paty jim ale začínají nově šlapat i naturální kávy, které jsou oproti promývaným nezvykle sametově plného těla a s tóny ostružin, borůvek a džemu doprovázené kořeněnou vůní kardamomu, skořice či jasmínu.
Kolumbie je třetím největším světovým producentem kávy - a není divu, že je o ni takový zájem, když umí nabídnout kávy od sametově čokoládových a oříškových po divoké komplexní šťavnatě ovocné s podtóny rumu či whisky. Málokterá země je tak viditelně hrdá na svou kávovou kulturu, jako Kolumbie — stát, ve kterém se kávová zrnka, kávovníky a ikonická postava Juana Valdeze vyřezávají, malují a lepí téměř na vše.
Je to právě rozmanitost And, protínajících celou zemi, které vytvářejí stovky různých mikroklimatů a tím velmi odlišné regiony s typicky unikátními kávami. Velkou roli v místním kávovém průmyslu hraje Federación Nacional de Cafeteros (FNC), dnes už obří byrokratická organizace spravující nejen kávové odvětví, ale i rozvíjející infrastrukturu, zdravotnická zařízení a i školy, a financující jedno z největších světových kávových výzkumných středisek Cenicafé. V Cenicafé byla vyšlechtěna i oblíbená místní kávová odrůda Castillo, která zde roste ve vyšších nadmořských výškách po boku odrůdy Typica, v nižších po boku Caturry, brazilského kultivaru.