Pokud preferujete spíše mléčné kávové nápoje založené na espressu, tak tato směs bude přímo pro vás. Pražírna Mazelab totiž upražila směs káv ze tří různých oblastí, která je vhodná právě pro přípravu espressa. Blend tvoří kávy z Brazílie, Etiopie a Keni. Tato směs byla speciálně vytvořená pro dokonalé mléčné nápoje, kdy se bude v šálku vyznačovat bohatou, sametovou chutí a lahodnými tóny čokolády, nugátu a karamelu, doplněnými jemnou aciditou.
Sitio Sáo Rafael, Brazílie (40 %)
Tato kávička pochází ze 40 % přímo z regionu Cerrado Mineiro v Brazílii, místa celosvětově uznávaného pro své ideální podmínky pro pěstování kávy. Kromě toho, že je to domov pro vynikající kávu, tento region je také známý svou rozmanitou faunou, bohatými vodními zdroji a hustotou přírodních pokladů. Kávová zrnka, která zde rostou, nejsou jen ovoce; jsou to malé klenoty, pečlivě vypěstované v srdci jednoho z nejúrodnějších regionů světa.
Harenja, Etiopie (30 %)
Káva z farmy Harenja v Etiopii tvoří 30% část tohoto blendu. Farma patří manželům Gizawovi a Frehiwot, kteří od roku 2016 neustále pracují na zlepšení kontrolních procesů a metod zpracování, aby zajistili nejvyšší možnou kvalitu. Kromě toho, že provozují několik zpracovatelských stanic v Yirgacheffe, se také věnují podpoře místních farmářů, zvyšují jejich příjmy a přispívají k rozvoji komunity. Jejich sociální závazek zahrnuje i stavbu školy, která vzdělává přibližně 700 studentů, což ukazuje na jejich hluboký vztah nejen ke kávě, ale i ke komunitě.
Kambarare, Keňa (30 %)
Poslední složkou tohoto blendu je káva pocházející z farmy Kambarare Estate v Keni, což je rodinná farma v lesích Mount Kenya v okrese Kirinyaga. Farmu vede mladý Gerald Njagi spolu se svým otcem a dvěma bratry. Farmu založil Geraldův dědeček, který byl známým farmářem s přezdívkou "shamba na ngombe". Dědeček - rovněž se jmenoval Gerald Njagi - zasadil svých prvních 100 kávovníků v roce 1958 a patřil mezi první Keňany, kteří vlastnili kávovou farmu. V roce 1998 rozdělil osmihektarovou farmu mezi své syny.