Výběrová káva Kolumbie YUDI z pražírny Hoax Coffee je charakteristická šťavnatými tóny a melounu v čokoládě.
Tento lot odrůdy Caturra je takzvané Amarillo – tedy žluté. Odrůda nejen plodí žluté třešně, ale také po žlutém ovoci chutná. Tento konkrétní lot je krásně šťavnatý a sladký. Farma Los Árboles je krásná, středně velká farma o 9 hektarech. Svůj název ''Los Arboles'' farma získala díky neskutečné rozmanitosti ovocných stromů. Ty kávovníkům nejen poskytují tolik potřebný stín, ale také díky jejich velké koncentraci, dávají kořenům kávovníků dobrou výživu. Manželé Yudi a Arley farmu založili ve vesničce Filo de Chillurco v okolí většího města Pitalíto ve velkoproducentské oblasti kávy Huila.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.
- Nadmořská výška: 1600 m n. m.