Výběrová káva Kolumbie TROUBLE z britské pražírny Dark Arts Coffee je charakteristická tóny zeleného jablka, pudinku a bílého vína.
Tuto šarži Castillo vypěstoval Felipe Arcila na své farmě Jardines Del Eden a zpracoval ji metodou, kterou Felipe nazývá "kvašením bílého vína". Název je odvozen od tónů chardonnay, které se v kávě objevují. Za tímto účelem je káva vystavena 30hodinové suché anaerobní fermentaci. Poté se třešně suší na vyvýšených lůžkách, dokud obsah vlhkosti nedosáhne 20 %. To má umožnit kontrolovanější prodlouženou fermentaci. Poté se káva na 80 hodin uloží do pytlů pro zrna. Během této fáze probíhá kvašení za pomoci přírodních kvasinek. Právě tyto inovativní postupy zajišťují, že Felipe vyrábí jedinečné a neuvěřitelné kávy.
Odrůda Castillo vznikla jako hybrid odrůdy Caturra v Kolumbii v 70. letech 20. století. Castillo vzniklo kvůli častým výkyvům v produkci kávy kvůli rzím které napadaly listy kávovníku odrůdy Caturra. Odrůda Castillo byla vytvořena aby byla vůči těmto rzím odolná. Dnes se kávovníky této odrůdy pěstují po boku Caturra a dalších odrůd, díky čemuž není třeba tyto kávové plantáže do značné míry jakkoli chemicky ošetřovat.
- Nadmořská výška: 1760 - 2050 m n. m.