Letní limitka od Industra Coffee je tady! Ponořte se do atmosféry letní horké Kolumbie a užijte si mix chutí čerstvých jahod, sladkého ananasu a marcipánu v čokoládě.
Hugo Gualaco je 43letý farmář, který se svojí manželkou a dvěma dětmi spravuje farmu La Vega v oblasti Huila ve vesnici San Adolfo. Celý život Guatalcovi pracují s kávou, s tou výběrovou posledních 8 let. Hugo se dále vzdělává, navštěvuje kávový lab v okresním městě Pitalíto, kde se učí jak správně kávu hodnotit. Snaží se vylepšit nejen své farmářské znalosti, ale také ty baristické, roasterské i cuppovací. Svoje nově získané vědomosti poté aplikuje zpátky do pěstování kávy.
Hugo nedělá jen klasické promyté kávy, baví jej také naturální zpracování. Právě jeden takový lot nabídl při minulé sklizni lot pražičům zachutnal. Jedná se opět o odrůdu Pink Bourbon, která byla fermentována po dobu 150 hodin anaerobně v plastových pytlích. Samozřejmostí bylo vybrat, a to ručně, pouze zralé třešně a vyhnout se také těm lehce nedozrálým třešním. Po fermentaci už pokračovaly třešně rovnou na sušení a sušily se zhruba 20 dní.
- Farma: La Vega
- Nadmořská výška: 1600 m n.m.