Výběrová káva Kolumbie LA ESTRELLA DEL OSTRO z britské pražírny Square Mile je charakteristická tóny nektarinek, karamelu a pekanových ořechů.
Je čas přivítat zpět klasiku obchodu a oblíbenou týmovou kávu La Estrella del Ostro z kolumbijské Huily. Podtrhuje vše, co máme na kávě Huilan rádi, kde můžete očekávat kousek pečeného koláče se šťavnatými tóny nektarinek, které se v závěru rozplývají do karamelu a pekanových ořechů. Na tomto lotu se podílelo 9 farmářů z La Plata v jihozápadním cípu provincie Huila - a v mnoha ohledech je La Estrella klasickým příkladem toho, jak se pěstuje a zpracovává kolumbijská káva. Na farmách o průměrné rozloze kolem 1,5 hektaru pěstují farmáři převážně odrůdu Caturra. Zpracované třešně si sami zpracovávají a fermentují na terasách nebo vyvýšených postelích, často postavených na střeše jejich domů. Poté, co káva dosáhne exportní vlhkosti, jsou šarže shromážděny - v tomto případě - ve skladu asociace Cafe Belen, kde se suší a připravují na vývoz.
- Hmotnost: 350g
- Země: KOLUMBIE
- Region: HUILA
- Pěstitelé: 9 malých podnikatelú
- Odrůdy: CATURRA & CASTILLO
- Nadmořská výška: 1600-2000 m.n.m.