Výběrová káva Kolumbie EL MIRADOR z německé pražírny The Barn je charakteristická tóny jahod a tmavé čokolády.
El Mirador je 32 ha farma s velmi bohatou škálou odrůd: Catiope, Mokka, Tabi a Gesha, stejně jako tři různé odrůdy Bourbon včetně Orange, Striped a Pink Bourbon. Caturra je jejich základní odrůda. Producent Elkin Guzman je od narození obklopen kávou. U této šarže s odrůdou Tabi si tým vybral zpracování Acetic Natural. Proces Acetic Natural začíná sběrem třešní do nádrží s vodou. Voda je okysličována, což podporuje rozvoj aerobních bakterií. Káva je v tomto prostředí fermentována po dobu 10–12 dnů, poté je přemístěna na zastíněné vyvýšené terasy, kde je sušena po dobu 25–30 dní.
- Producent: Elkin Vargas
- Oblast: Huila
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 1615 m n.m.
- Odrůda: Tabi