Veselé Vánoce všem milovníkům božské kávy!
Jako každý rok, tak i tento, si pro vás připravila pražírna Candycane svojí limitovanou vánoční kávičku. Letos se můžete těšit na parádní Keňu, která je zpracovaná anaerobně naturálním způsobem. Chutná jako banánky v čokoládě, ovocný kefír a Vánoce pod palmami.
Letos pražírna pro vás, pro nejmilovanější zákazníky a kamarády, vybrala opravdu skvělou kávu. Zažijte pravé kouzlo Vánoc s šálkem božské kávy a obdarujte sebe a své chuťové pohárky nebeským zážitkem. I letos jsme v duchu vánoční tradice z předešlých let opět vybrali raritní kávu z Keni.
Anaerobní fermentace je jedna nejnovějších metod primárního zpracování kávy. Primárním zpracováním rozumíme práci samotných producentů, kteří po sklizni oddělují zrna od dužiny kávové třešně. Důvod, proč nám přístup nebo v tomto případě spíše nepřístup vzduchu při fermentaci ovlivňuje kvalitu a tím i chuť kávy, je jednoduchý. Mikroorganismy se obvykle mění v reakci na podmínky prostředí, při kterých se fermentace provádí.
Krásné balení s vánoční etiketou, kterou pro nás vytvořil náš dvorní ilustrátor a grafik Jiří Jaroš je ideálním dárkem, kterým můžete potěšit všechny své blízké kávové nadšence.
Tak se prosím pohodlně usaďte, uvařte si naši lahodnou kávu a vychutnejte si krásné vánoční svátky spolu s námi.
My Vám moc děkujeme za Vaši přízeň a přejeme šťastné a veselé vánoční svátky.
- Nadmořská výška: 1 800 m n. m.
- Producent: Riara Coffee Estate