Černý rybíz, grapefruit, limetka, cukrová vata, čaj Earl Grey. Prostě maximálně komplexní. To všechno je keňská bomba Kathakwa AA.
Tato káva pochází z okrsku Kirinyaga. Do zpracovatelské stanice Kathakwa, která stojí na úpatí horního masivu Mount Kenya, mezi řekami Kii a Rupingazi, ji dodává přibližně 700 malých farmářů. Tradičně jde o variety SL28 a SL34.
Káva je zpracována promytým způsobem. V první fázi jsou ve vodní nádrži odděleny defektní třešně, tzv. "floaters". Vyhovující třešně putují do depulperu a fermentují v nádržích 24 hodin. Zrna jsou dodatečně promyta čistou vodou a putují do druhé fáze fermentace, která, dle velikost a hustoty zrn, trvá 12 - 24 hodin. Poté je káva ponořena na 24 hodin do čisté vody, aby došlo k ustálení chemických reakcí vyvolaných fermentací. Následné sušení na Afrických postelích zabere 5-10 dní.