Výběrová káva Indonésie WIBAWA z francouzské pražírny Moklair je charakteristická tóny tropického ovoce, krvavého pomeranče, karamelu a koření.
Hendra začal pracovat pro svého otce na menší farmě v roce 2010, kde se věnoval inovaci farmy. Začali investováním do špičkových strojů a později zavedli vylepšený systém spravedlivého odměňování zemědělců. Například Hendra dal zvláštní odměny sběračům, kteří se vrátili s vzácnějšími odrůdami kávy. Postavili malou promývací stanici s gravitačními promývacími kanály a několik sušících krytých míst. Nyní Hendra experimentuje s 8 - 10 různými procesy zpracování kávy. Malá promývací stanice vyprodukuje ročně až 40 tun kávy, která pochází od sedmdesáti okolních farmářů, které Hendra motivoval a kteří se k němu připojili. Zajímavostí také je, že Hendra založil školku pro pěstování odrůdy Abyssinia, která byla v Indonésii pěstována od prvopočátku.
- Farma: Team Pegasing, Hendra
- Oblast: Panta Musara, ACEH TENGAH
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1300 - 1500 m n.m.
- Odrůda: Qualitative mix
- Acidita: Nízká až střední
- Cuppingové scóre: 85,5