Další Indonésie od HAYB Speciality Coffee a tentokrát zpracovaná karbonickou macerací. Vychutnejte si další lahůdku, kde v šálku najdete čerstvě natrhané borůvky, čaj earl grey a červené víno.
Promývací stanice, ze které pochází tato káva patří Hendrovi a jeho rodině. Tvoří ve svém okolí jediné místo, kde se experimentuje se zpracováním výběrové kávy. Henrův otec Hamdan se do této oblasti přistěhoval v roce 2006. Koupil tu kus země aby mohl začít pěstovat kávu. Pro experimentování s kávou se nadchnul jeho syn Hendra, který se k práci na farmě připojil roku 2010. Od té doby rodina výrazně do farmy a především do zpracovatelské části investuje. Postavili malou promývací stanici s gravitačními promývacími kanály a několik sušících krytých míst. Nyní Hendra experimentuje s 8 - 10 různými procesy zpracování kávy. Malá promývací stanice vyprodukuje ročně až 40 tun kávy, která pochází od sedmdesáti okolních farmářů, které Hendra motivoval a kteří se k němu připojili. Zajímavostí také je, že Hendra založil školku pro pěstování odrůdy Abyssinia, která byla v Indonésii pěstována od prvopočátku.
Nejzralejší kávové třešně se po sběru vloží do plastových fermentačních nádrží a přidá se CO2, který vytlačí veškerý kyslík. Kvašení tímto způsobem trvá 70-80 hodin. Poté se káva uloží na africké lůžko a suší se 20-25 dní, přičemž se mezitím pravidelně obrací, aby se dosáhlo rovnoměrného efektu. Proces sušení na této farmě probíhá ve speciálním stanu, kde je sledována teplota.
- Nadmořská výška: 1.300 - 1.500 m n. m.