Výběrová Indonésie FRINSA MANIS z české pražírny Candycane coffee je charakteristická tóny ostružin, portského vína a nugátu.
Frinsa Manis v překladu z indonéštiny znamená sladký bonbón.
Ve Frinsa Estate se na výrobě kávy podílí celá rodina - počínaje majitelem Wildanem Mustofou a jeho manželkou Atieq Mustikaningtyas a pokračující dětmi Fikri Raihan Hakim, který má na starosti provoz a Yasmin správu farmy. Také další dvě děti Salma a Rifa pomáhají s marketingem. Wildan má velmi silnou vášeň a víru v potenciál kávy. Kromě správy svého majetku navázal Wildan silné vztahy s drobnými zemědělci v místních komunitách a nakupuje třešně od pěstitelů. Na farmě se pěstuje odrůda Sigarar Utang. Farma jí pěstuje na cca 110 hektarech v nadmořské výšce mezi 1300 - 1600 metrů nad mořem. Je vybavena vodním mlýnem a dobře větranými prostorami k sušení a skladování. To ve výsledku znamená, že mají plnou kontrolu nad kvalitou produktu od sklizně, přes třídění a zpracování až po expedici zelené kávy.
Wildan a jeho manželka Atieq začali s prvním kávovým projektem v Sindangkertě v roce 2010. Ta se postupem času stala hlavní farmou v Java Frinsa Estate. Od prvního roku se Wildan zaměřil na kvalitu, což vyžaduje plnou pozornost a nastavení procesů. Frinsa Estate odebírá kávu od farmářů v jejím okolí a tyto kávy jdou na trh pod označením Frinsa Collective.
- Nadmořská výška: 1.400 m.n.m.
- Producent: Wildan Mustofa