Výběrová káva Honduras COTTON CANDY z nizozemské pražírny DAK Coffee Roasters je charakteristická tóny nutelly, žvýkaček a ovocného punče.
Jedinečná honduraská káva od pěstitelů Moisese a Marysabel Caballero s těžkou a hedvábnou chutí v ústech! Komplexní s chuťovými tóny krémových jahod, hruškového moštu a jablek - vše, co připomíná zábavné chutě jako cukrová vata nebo ovocný punč.
Moises začal vyrábět naturálně zpracovanou kávu zhruba před třemi lety. Sušení naturálně zpracované kávy je v Marcale velmi obtížné kvůli vlhkému klimatu a dešti, který se během sušení vyskytuje. Moises v průběhu let tvrdě pracoval na zdokonalení tohoto procesu a stejnou techniku ukázal i svému tchánovi Fabiovi. Tam, kde zpracovávají kávu jako naturální, sbírají zralé třešně a suší na krytých vyvýšených lůžkách. Zpočátku musí být vrstva třešní tenká a s postupujícím sušením kávy lze tloušťku sušících se třešní zvětšovat. Sušení třešní může trvat 20-40 dní v závislosti na teplotách. La Pedro je farma v nadmořské výšce 1620 m, kterou Marysabel a Moises koupili v roce 1995.