Valle de Volcanes je neuvěřitelná káva, která se po sklizení zpracovává na Santa Barbaře, kde vysychá na slunci na velkých terasách.
Díky teplému větru od Tichého oceánu a ideální nadmořské výšce má Valle de Volcanes ty nejlepší podmínky pro to, aby zde rostla ta nejlepší arabika. Kávu tady pěstují drobní výrobci.
El Valle de Volcanes je rozsáhlé údolí, které proslulo svými neobvyklými geologickými rysy. Lávové podlaží dodává kávě tu správnou chuť a kávovníkům potřebné živiny. Je to prostě ráj pro život i pěstování kávovníků.
Jak si to máš udělat? / Jak si ji uvařit?
Tyhle zrna naprosto fantasticky fungujou ve všech kávovarech. Na cokoliv si vzpomeneš, tam je můžeš šoupnout. Od klasickýho kávovaru po french press, mocca press, filtr nebo jezvu.
Valle de Volcanes má střední aciditu a kulaté tělo. Jsou v ní cítit meruňky, čokoláda a citrusové aroma. Vulkanická půda dodává kávě nezaměnitelnou chuť a kávovníkům ideální podmínky pro plození té nejlepší kávy.