Pražírna The Naughty Dog si pro vaše espresso kávovary připravila slaďoučkou výběrovku naplněnou chutí broskvového čaje, květového medu a jemné čokolády. Tahle jezevčí kávička vám pohladí chuťové pohárky a zpříjemní den za každé situace.
Kávu z etiopského regionu Gerba pomáhá zpracovávat společnost Shonora Trading. Společnost Shonora byla založena před 30 lety panem Shonorou Gatou. V posledních třech letech převzali stanici Gatovi dva synové Adugna a Morkata, kteří dohlíží na různé změny a vylepšení, jako je rozšíření stanice a modernizace strojů. Stanice nyní zpracovává kávové třešně až od 150 místních farmářů na farmách o rozloze 0,5-8 ha, které se nacházejí v nadmořské výšce 2 100-2 300 m. Farmáři v oblasti Gerba se v posledních letech potýkali s různými problémy - náklady na pracovní sílu prodražovaly tradiční způsob sklizně, neexistence pevné ceny kávových třešní ztěžovala plánování budoucnosti a také se objevovaly problémy s dopravou. Společnost Shonora řeší tyto problémy investicemi do zlepšení dopravní infrastruktury a také poskytováním bezúročných záloh větším zemědělským podnikům na pomoc s náklady na sklizeň. Společnost také každoročně odměňuje farmáře, kteří na stanici dodávají nejlepší kávové třešně, čímž je motivuje k upevňování vzájemných vztahů.
Tato kávička byla zpracovaná naturálně, tedy suchou metodou. Při této metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.